Binnen 3 dagen klaar

Betalen na oplevering

Garantie op glad resultaat

Van showkamer naar realisatie

Zien is geloven en kennismaken is vertrouwen. Wij hebben een proces ontwikkeld die het mogelijk maakt om super strakke muren op een duurzame manier te realiseren. Vooral bij nieuwbouwwoningen en kantoorpanden het voordeel dat er geen scheuren ontstaan én dat het beter bestand is tegen stoten en deuken.

Omdat wij graag laten zien wat het eindresultaat is, nodigen wij je graag uit in onze showkamer in Stadshagen Zwolle. Zo kan jij met eigen ogen aanschouwen hoe jouw muren er straks uit kunnen zien. Je kan meteen kennis maken met ons als familie. Wij zijn ervan overtuigd dat jij na een bezoek aan onze showkamer vertrouwen krijgt in een perfecte realisatie van jouw strakke en gladde muren.

Lees meer
Wall Science Zwolle - Team voor naadloos renovlies plakken

Meet the family – v.l.n.r. Wolter, Bram, Jesse & Stef Alkema – Vader & zoons

Ontdek onze diensten

Bij Wall Science weten we dat iedere ruimte zijn eigen afwerking nodig heeft. Daarom bieden wij diverse afwerkingsniveaus aan voor een egale muur middels onze Wall Science Methode.

Meest gekozen door mensen die op zoek zijn naar een basisafwerking, maar wel uitgevoerd door specialisten

Basic

Bij de Basic afwerking zullen wij het renovlies dubbel doorgesneden en zo goed als naadloos plakken. Alle basis handelingen voor een hoogwaardig resultaat worden uitgevoerd zoals het schuren, afplakken en kitten. Het kitten is echter beperkt tot de meest cruciale plekken. De wanden worden afgewerkt met 1 laag Sigmatex-saus in een witte tint.

Ik wil meer informatie lezen

>

Meest gekozen door mensen zoekend naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

Essential

Bij onze Essential afwerking zullen wij het renovlies dubbel doorgesneden en zo goed als naadloos plakken. De handelingen van de basis-afwerking worden uitgebreid met een gedetailleerde voorbewerking van de wand en iedere rand word afgekit (incl. de trap). De wanden worden afgewerkt met 1 laag Sigmatex-saus.

Ik wil meer informatie lezen

>

Meest gekozen afwerking. Vooral voor woonkamers, kantoren en ruimtes waar je vaak bent

Premium

Bij de Premium afwerking hanteren wij een uitgebreide werkwijze vergeleken bij Essential. Alle naden worden nabewerkt en bovendien wordt de wand in zijn geheel geschuurd, waardoor de wand volledig naadloos wordt. Bovendien wordt er een extra laag saus aangebracht zodat iedere kleur gedekt kan worden.

Ik wil meer informatie lezen

>

Pieter Beukel
Pieter Beukel
2023-09-29
De mannen van Wallscience hebben onze nieuwbouwwoning behangen en gesausd en de plafonds gespoten. Het eindresultaat is ongelofelijk strak en netjes geworden. Geen naden te zien, alle randen afgekit, echt netjes. Afspraken zijn keurig nagekomen. Ze broers zijn echt op elkaar ingespeeld, en daardoor wordt er efficient en snel gewerkt. Aanrader!
Ron Mar
Ron Mar
2023-08-07
We hebben Wall Science in de arm genomen om ons vakantiehuisje te behangen. Stef en Bram hebben eerst de muren voor behandeld, vervolgens glasvlies behang aangebracht en dit vervolgens voorzien van twee lagen latex. Ze werken netjes en zorgvuldig en zijn ook nog eens prettig in de omgang. We zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben van bezoekers al heel wat complimenten gehad over hun werk.
Wouter Wagelaar
Wouter Wagelaar
2022-04-23
Wat zijn wij tevreden over het geleverde werk van de heren van Wallscience. In onze nieuwbouwwoning heeft Wolter en zijn zonen de volledige woning van mooie nieuwe wanden en plafonds voorzien. Super strak, geen enkele naad te zien en gewoon goed geverfd. Mannen met passie voor het vak, afspraak is afspraak en ze werken zeer netjes. Kortom, onze hoge verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. We kunnen iedereen aanraden om met Wallscience te gaan werken. Wouter en Heleen Wagelaar
Roos
Roos
2021-08-22
Nadat wij ons eerste huis hadden gekocht in Zwolle, Wallscience gevraagd om de muren mooi strak te maken, dat is gelukt. Goede communicatie, snelle en flexibele oplevering en ook de nazorg was top. We zijn zeer tevreden!
Rogier Enders
Rogier Enders
2021-01-17
Wolter en zijn zoons hebben onze nieuwbouw woning behandeld volgens het Wall Science principe. Muren eerst schuren, voorzien van vlies en vervolgens sausen. Het resultaat: super strakke muren. Erg blij mee! Ze waren flexibel met betrekking tot startdatum, wat fijn was ivm de iets latere oplevering maar ook met wat latere wensen. Ze werkten goed door en pakten het professioneel aan. Deskundig, punctueel, kwaliteit, woorden die bij Wolter en zijn zoons passen. Echt een aanrader.
Mariska van Eersel
Mariska van Eersel
2020-12-16
De heren van Wallscience hebben in 2 dagen ons hele trappenhuis naadloos strak en wit gemaakt. We zijn heel blij met het eindresultaat en tevreden over de snelle service en het prettige contact.
Bernd Dey
Bernd Dey
2020-12-09
Tijdje geleden waterschade gehad waardoor een slaapkamermuur opnieuw gestuct moest worden en het plafond en een muur in de woonkamer gesaust. Binnen twee dagen was alles klaar. Men is snel, zeer secuur en zonder veel vies te maken te werk gegaan. Echt vakmanschap voor een faire prijs. We zijn zeer tevreden, dank jullie wel. Bernd uit Zwolle
Jet en Martijn Venhuizen
Jet en Martijn Venhuizen
2020-12-07
Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit die Wolter en zijn bedrijf levert. Super deskundig, komt afspraken na en altijd een fijne manier van overleggen. Zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Een gedreven vakman die niet anders kan dan kwaliteit leveren.

Sterker dan Stucwerk 

Bent u op zoek naar prachtige gladde muren voor uw woning? En overweegt u om de muren te laten stucen? Laat u dan vooraf goed informeren over de resultaten. Wist u bijvoorbeeld dat stucwerk na verloop van tijd kan scheuren? Evenals het feit dat stucwerk behoorlijk zacht is. Een kleine stoot tegen de gestucte muur kan zorgen voor deuken en beschadigingen. Wanneer u kiest voor Wall Science zult u het uiterlijk krijgen van stucwerk, echter veel duurzamer, geen kans op scheuren én veel bestendiger tegen stoten.

Ontdek het voordeel van Wall Science
Renovlies geplakt met egale stucwerk uitstraling - Wall Science

Plan een bezoek aan de showkamer

Het is lastig om op basis van geschreven tekst een gedetailleerd beeld te krijgen van onze afwerkingen, en vooral het verschil met de traditionele manier van renovlies plakken. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om zelf een adviesgesprek te plannen in onze showkamer. Wij maken graag kennis met je en laten je de afwerking zien in een daadwerkelijke woonkamer én laten de verschillende afwerkingen als voorbeeld zien. 

Nieuwbouwwoning muren glad afwerken - Wall Science

Wall Science op Instagram