Stukadoor Zwolle

Wat doet de stukadoor in Zwolle?

Wij zorgen voor een verbeterde scheuroverbrugging door het vlies dat wij gebruiken. Dit speciale vlies biedt de nodige versterking en is de sterkste in zijn soort waardoor het iedere scheur kan opvangen.

Daarnaast is ons product net zo glad als de afwerking van een andere stukadoor. Een voordeel qua gladheid is het feit dat wij met een bepaalde formule werken waardoor onze gladheid altijd gewaarborgd is.

Gestukte wanden zijn zeer gevoelig voor krassen en stoten. Het vlies dat wij gebruiken, geeft de muur een olifantenhuid waardoor er geen krassen en stoten ontstaan in de muren.

Waarom kiest u voor Wall Science?

Stukadoor in Zwolle biedt u vele voordelen:
Optimale gladheid: onze gladheid is altijd gewaarborgd door onze formule.

Verbeterde scheuroverbrugging: onze vlies is de sterkste in zijn soort en kan bijna iedere scheur opvangen.

Kras/stootvast: zijn uw kinderen druk aan het spelen? U hoeft zich niet druk te maken om de muren want door onze module zijn ze niet gevoelig voor krassen en stoten.

Snelle droogtijd: inclusief sauzen bent u binnen een week klaar met alle wanden.

Gladmaken en sauswerk door één partij: bij ons geregeld binnen één week waar het bij andere bedrijven langer dan een week kan duren.

Scheurgarantie: er ontstaan geen scheuren meer in de muren door het drogen, trillingen en het ‘’zetten’’ van het huis.

Traditioneel stucwerkWall Science
Gladheid
Scheuroverbrugging
Kras/stootvast
Snelle droogtijd
Gladmaken en sauswerk door 1 partij
Scheurgarantie

Neem contact op met de stukadoor in Zwolle

De stukadoor in Zwolle gaat graag en op korte termijn voor u aan de slag zodat u zeker bent van scheurvrije muren. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in en reken op stootvaste, scheurvrije en deukvrije muren door de stukadoor in Zwolle.

    Uw gegevens