Onze methode

ONTDEK HIER

ONZE METHODE

ONZE METHODE

De Wall Science methode is innovatief en exclusief. Deze nieuwe methode zorgt ervoor dat uw wanden zo glad zijn als een gestukte wand en bovendien de voordelen van het renovlies met zich meebrengt. Dit betekent geen naadjes, perfect gladde muren en bovendien volledig gekit en gesausd. Scheuren, butsen en deuken in uw muur zijn verleden tijd. Met Wall Science krijgt u een gladde wand die levenslang mee kan. Ultieme duurzaamheid.

IT’S ABOUT SCIENCE

Onze naam Wall Science is niet zomaar een leuke naam (al klinkt het ook wel cool). Het is wie wij zijn. De methode die wij gebruiken is ontstaan door ontzettend veel experimenten om tot de ideale combinatie van producten en handelingen te komen. Onze overtuiging is dat ons succes onder andere komt door een continue drang naar ontwikkeling en het proberen te perfectioneren van de formule. Stilstand is achteruitgang dus wij streven naar ontwikkeling. Dat is Wall Science.

FLEXIBEL
GEEN NADEN
PERFECT GLAD
GESAUSD
GEEN SCHEUREN
GARANTIE
PRIJSBEPALING

Bent u benieuwd geworden naar onze diensten? Open dan hieronder de brochure. U vindt daar meer informatie over de verschillen tussen de producten. Ook ziet u direct de prijzen per m2. We vragen geen gegevens, u kunt direct de prijs zien. Weet u gelijk waar u aan toe bent.

Onze producten een keer in het echt zien? Kom dan gezellig bij ons langs. Vraag hieronder gerust een bezoekafspraak aan.

REALITY CENTER
EXPERIENCE YOUR NEW WALL

Ervaar de kwaliteit van uw nieuwe muren. De gladheid van de wand, strakke afwerking van het sauswerk en natuurlijk de mensen achter het product. Het is belangrijk om te weten wat u koopt wanneer u een keuze moet maken. Wij nodigen u graag uit om onze methode zelf te kunnen zien en voelen. Bovendien zijn wij ontzettend enthousiast om onze methode uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

MAAK EEN AFSPRAAK


    Ons bedrijf is gevestigd in de mooie Hanzestad Zwolle. Het is een stad in groei en ontwikkeling, net als Wall Science. Hoewel we graag heel Nederland zouden willen bedienen is dat nog niet mogelijk voor ons. Vandaar dat wij werken in de buurt van Zwolle en in een omtrek van ongeveer 30 minuten rijden.