Advies & contact

Wall Science Zwolle - Naadloos renovlies - familiebedrijf in Zwolle

Gratis Sample box met stalen & kleuren

Wist je dat je ook de kans hebt om een sample box aan te vragen? Vink hiernaast aan dat je een sample box wilt ontvangen. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen en brengen de samplebox gratis naar je toe. (Mits je woonachtig bent in een straal van maximaal 15 km rondom Zwolle). Zo heb jij de kans om de diverse samples rustig te bekijken in jouw (nieuwe) woning.

Sample Box Wall Science

Ja, vertel mij meer over Wall Science

Wij laten graag de afwerking en de kwaliteit van onze super strakke en egale muren zien. Vul hieronder je contactgegevens in en wij nemen contact met je op om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.


  Inhoud van de Sample Box:

  • Voorbeelden van onze verschillende afwerkingen
  • Een kleurwaaier en losse kleur samples om eenvoudiger de juiste kleur te kiezen

  Kwalitatief duurzame en strakke muren

  De muren van jouw woning afwerken doe je niet elke dag. Juist daarom vinden wij een goed advies zo belangrijk. Je wilt een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de afwerking. Daarom geven wij je een aantal keuzes om deze informatie in te winnen.

  • Wij nodigen je graag uit in onze Showkamer in Zwolle (Stadshagen). Je kan met eigen ogen aanschouwen hoe Wall Science muren er in een nieuwbouwwoning uitziet én wij laten je daarnaast op diverse stalen de verschillende afwerkingen zien.
  • Via de chatoptie op deze website bieden wij je de mogelijkheid voor het maken van de showkamer afspraak evenals de andere contactopties. Wij bellen/mailen/chatten graag met je om de vragen te beantwoorden.
  • Via het formulier op deze pagina kan je ook informatie inwinnen.

  Het adres van onze showkamer

  Voermanstraat 112
  8044 RP Zwolle

  Wat klanten zeggen over ons

  Wij kunnen zelf vertellen hoe wij werken, maar de ervaring van andere klanten zal u meer vertellen. Daarom laten we graag zien hoe wij beoordeeld worden door onze klanten.

  Pieter Beukel
  Pieter Beukel
  2023-09-29
  De mannen van Wallscience hebben onze nieuwbouwwoning behangen en gesausd en de plafonds gespoten. Het eindresultaat is ongelofelijk strak en netjes geworden. Geen naden te zien, alle randen afgekit, echt netjes. Afspraken zijn keurig nagekomen. Ze broers zijn echt op elkaar ingespeeld, en daardoor wordt er efficient en snel gewerkt. Aanrader!
  Ron Mar
  Ron Mar
  2023-08-07
  We hebben Wall Science in de arm genomen om ons vakantiehuisje te behangen. Stef en Bram hebben eerst de muren voor behandeld, vervolgens glasvlies behang aangebracht en dit vervolgens voorzien van twee lagen latex. Ze werken netjes en zorgvuldig en zijn ook nog eens prettig in de omgang. We zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben van bezoekers al heel wat complimenten gehad over hun werk.
  Wouter Wagelaar
  Wouter Wagelaar
  2022-04-23
  Wat zijn wij tevreden over het geleverde werk van de heren van Wallscience. In onze nieuwbouwwoning heeft Wolter en zijn zonen de volledige woning van mooie nieuwe wanden en plafonds voorzien. Super strak, geen enkele naad te zien en gewoon goed geverfd. Mannen met passie voor het vak, afspraak is afspraak en ze werken zeer netjes. Kortom, onze hoge verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. We kunnen iedereen aanraden om met Wallscience te gaan werken. Wouter en Heleen Wagelaar
  Roos
  Roos
  2021-08-22
  Nadat wij ons eerste huis hadden gekocht in Zwolle, Wallscience gevraagd om de muren mooi strak te maken, dat is gelukt. Goede communicatie, snelle en flexibele oplevering en ook de nazorg was top. We zijn zeer tevreden!
  Rogier Enders
  Rogier Enders
  2021-01-17
  Wolter en zijn zoons hebben onze nieuwbouw woning behandeld volgens het Wall Science principe. Muren eerst schuren, voorzien van vlies en vervolgens sausen. Het resultaat: super strakke muren. Erg blij mee! Ze waren flexibel met betrekking tot startdatum, wat fijn was ivm de iets latere oplevering maar ook met wat latere wensen. Ze werkten goed door en pakten het professioneel aan. Deskundig, punctueel, kwaliteit, woorden die bij Wolter en zijn zoons passen. Echt een aanrader.
  Mariska van Eersel
  Mariska van Eersel
  2020-12-16
  De heren van Wallscience hebben in 2 dagen ons hele trappenhuis naadloos strak en wit gemaakt. We zijn heel blij met het eindresultaat en tevreden over de snelle service en het prettige contact.
  Bernd Dey
  Bernd Dey
  2020-12-09
  Tijdje geleden waterschade gehad waardoor een slaapkamermuur opnieuw gestuct moest worden en het plafond en een muur in de woonkamer gesaust. Binnen twee dagen was alles klaar. Men is snel, zeer secuur en zonder veel vies te maken te werk gegaan. Echt vakmanschap voor een faire prijs. We zijn zeer tevreden, dank jullie wel. Bernd uit Zwolle
  Jet en Martijn Venhuizen
  Jet en Martijn Venhuizen
  2020-12-07
  Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit die Wolter en zijn bedrijf levert. Super deskundig, komt afspraken na en altijd een fijne manier van overleggen. Zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Een gedreven vakman die niet anders kan dan kwaliteit leveren.

  Maak een gratis & vrijblijvende afspraak

  Weten of de methode van Wall Science geschikt is voor jouw (nieuwbouw) woning in Zwolle? Plak een gratis & vrijblijvend adviesgesprek aan in onze Showkamer. Wij leggen je graag het verschil in werkwijze uit en laten de verschillende afwerkingen zien. 

  Wall Science - gladde muren voor uw woning in Zwolle