Volledige controle over de planning

Gegarandeerd goedkoper

Professioneel resultaat

Aan de slag met een bewezen methode

Als team hebben wij ontzettend veel geëxperimenteerd met het aanbrengen en afwerken van Renovlies. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een Wall Science Methode waarmee wij naadloos strakke muren kunnen realiseren. Uiteraard kan je ons team inhuren om jouw woning te voorzien van egaal gladde en duurzame muren, maar je kan vanaf heden ook zelf aan de slag met alle professionele materialen, tips & tricks van onze ontwikkelde methode.

Volg ons stappenplan voor egale muren

Voor de Wall Science methode werken wij met een vast stappenplan. Hierdoor kunnen we jou gemakkelijk leren zelf naadloos renovliesbehang aan te brengen. Als je simpelweg alle stappen volgt, dan is ons professionele resultaat te dupliceren door iedereen die beetje handig is.

Huur Professionele materialen
Wall Science - Binnen 3 dagen uw huis voorzien van strakke muren

Alles wat je nodig hebt om zelf Renovlies aan te brengen

Wij begrijpen dat het lastig is om te bepalen welke materialen je precies nodig hebt voor het naadloos aanbrengen van Renovlies behang. Als specialist in het plaatsen van naadloos renovlies weten wij precies wat je nodig hebt en dat hebben wij samen gevoegd in ons Wall Science DIY pakket. Naast de materialen zit hier uiteraard ook een gedetailleerde uitleg in hoe jij met onze bewezen methode zelf de Renovlies naadloos kunt aanbrengen op jouw muren.

Wat zit er in het All-in DIY Pakket van Wall Science?

In het all-in DIY Pakket van Wall Science zit alles wat je nodig hebt voor het afwerken van behangklare wanden met een naadloze renovlies methode evenals een sauspakket voor het perfect sausen en afwerken van de muren & plafonds.

In het pakket zit:

 • Langnek Schuurmachine + Stofzuiger
 • Ekotex Waterbak
 • Behangtafels
 • Delta Schuurmachine
 • Behang benodigdheden
 • Variabelmateriaal (zoals schuurpapier & rollen Renovlies)
 • Sausstok, Sausbeugels & Rollers)
 • Verzetblik & vaatjes
 • Professionele kwasten
 • Tape, kitspuit &kit
 • Mogelijkheid om professionele saus te bestellen in iedere gewenste kleur

Zelf aan de slag met naadloos renovlies

Ja, vertel mij meer over de DIY-Methode van Wall Science om mijn muren af te werken.

  Ja, ik wil graag meer informatie over het All-In pakket ontvangen

  Gladde en duurzame wand afwerking

  Hét afwerken van de wanden van jouw (nieuwbouw) woning hoeft niet ingewikkeld te zijn. In veel gevallen is het inhuren van een stukadoor niet nodig. Met onze unieke ontwikkelde Wall Science methode, kan jij zelf naadloos gladde muren realiseren die ook nog eens beter bestend zijn tegen scheuren! Wist je bijvoorbeeld dat stucwerk na verloop van tijd kan scheuren? Evenals het feit dat stucwerk behoorlijk zacht is. Een kleine stoot tegen de gestucte muur kan zorgen voor deuken en beschadigingen. Met Wall Science geniet je van duurzame, sterke en egale muren.

  Ontdek het voordeel van Wall Science
  Renovlies geplakt met egale stucwerk uitstraling - Wall Science

  Onze expertise inhuren voor gladde muren?

  Wij snappen dat plaatjes op het internet niet alles zeggen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om zelf een adviesgesprek te plannen, online of in onze showkamer. Wij laten je de afwerking zien in een woonkamer én laten de verschillende afwerkingen als voorbeeld zien. Zie je het zelf niet zitten om de muren te voorzien van naadloos renovlies behang? Dan kunnen wij het ook voor je verzorgen. Plan gerust een gratis afspraak in en maak kennis met ons.

  Plan zelf een afspraak in
  Wolter - Eigenaar Wall Science

  Wall Science op Instagram