Wall Science - Van renovlies naar naadloos gladde muren

Professioneel Renovlies materiaal huren

We snappen dat het afwerken van een huis enorm veel geld kost. Wil jij de afwerking van een gestucte muur, maar wil je liever geld besparen door zelf aan de slag te gaan? Ontdek onze Doe-Het-Zelf pakketten waarmee jij het beste materiaal voor de naadloze muurafwerking kunt huren én jij veel geld zult besparen voor muurafwerking. Bekijk de opties hieronder.

Wall Science Zwolle - Naadloos renovlies - Het alternatief voor stucwerk (3)

Vraag hieronder informatie aan voor Wall Science DIY

Heb jij interesse in één van onze Wall Science pakketten? Vraag meer informatie aan. En ontdek hoe jij als amateur met onze handvatten zeer professionele resultaten kan realiseren.

  Ja, ik wil graag meer informatie over DIY-pakketten ontvangen

  Gladde en duurzame wand afwerking

  Waar het stucen van muren een bepaalde techniek vraagt die moeilijk te reproduceren is, is onze methode beter aan te leren. Onze methode is toegespitst op het glad afwerken van behangklare en gespackte wanden. Om een verbluffend eindresultaat te realiseren is het echter wel van cruciaal belang om te werken met professionele apparatuur en materialen. Daarom hebben we nu alles wat wij gebruiken tijdens ons werk gebundeld in pakketten en beschikbaar gesteld voor jouw doe-het-zelf project. 

  Ontdek het voordeel van Wall Science
  Wall Science Zwolle - Team voor naadloos renovlies plakken

  Onze expertise inhuren voor gladde muren?

  Wij snappen dat plaatjes op het internet niet alles zeggen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om zelf een adviesgesprek te plannen, online of in onze showkamer. Wij laten je de afwerking zien in een woonkamer én laten de verschillende afwerkingen als voorbeeld zien. Zie je het zelf niet zitten om de muren te voorzien van naadloos renovlies behang? Dan kunnen wij het ook voor je verzorgen. Plan gerust een gratis afspraak in en maak kennis met ons.

  Plan zelf een afspraak in
  Wolter - Eigenaar Wall Science

  Wall Science op Instagram