Binnen 3 dagen klaar

Betalen na oplevering

Garantie op glad resultaat

Naadloos, egale en gladde muren met Wall Science Methode

Onze methode bestaat in totaal uit 7 stappen. De combinatie van stappen maakt het mogelijk om Renovlies naadloos te plakken én voor jou een prachtig eindresultaat te genereren. Wellicht denk je bij renovlies niet direct aan een naadloos eindresultaat. Dit komt door de techniek die veelal gebruikt wordt bij het plakken van Renovlies Behang. Deze basis afwerking bieden wij niet aan, omdat je met die methode om de meter elk naadje terug ziet. Wij geloven in een perfect gladde, naadloze en duurzame muur met onze unieke methode.

In 3 fases naar een naadloos gladde muur

Wij weten als geen ander dat een gladde en egale muur start met een goed proces. Daarom doorlopen wij een uniek Wall Science Traject waarbij wij de 3 fases op efficiënte en duurzame manier doorlopen. Het eindresultaat is een naadloos strakke en gladde muur.

Voordat we aan de slag gaan met het vliezen starten we met het pleisteren / bijstucen van de muur. Hierdoor worden alle oneffenheden opgevuld en bijgewerkt. Vervolgens worden alle muren in hun geheel geschuurd. Deze handelingen zijn essentieel voor een egaal eindresultaat.

Waar over het algemeen vaak een traditionele stotende manier van behangen wordt gebruikt, hanteren wij het dubbel doorsnijden-principe. Het kost wat extra tijd en moeite, maar hierdoor krijgen wij het vlies ontzettend mooi naadloos. Wij maken gebruik van alleen het allerbeste vliesbehang gecombineerd met machinale verlijming. Voor een mooie afwerking van de muren houden wij hierbij ook rekening met hoekbewerking van de muren.

Dit is de belangrijkste stap die onze methode uniek & strak maakt. Wij zullen in de gewenste nabewerking gebruik maken van polijsten, controle en afwerking van eventuele naden voor een naadloos eindresultaat, maar we zullen ook de ruimte kitten en eventueel sausen in een gewenste kleur! 

Hierbij kan je kiezen uit:

 • Basis afwerking
 • Essential afwerking
 • Premium afwerking
 • Perfecte afwerking

Kies je eigen afwerking van de Wall Science methode 

Op basis van jarenlange ervaring heeft Wolter Alkema een unieke methode ontwikkeld voor een prachtig eindresultaat. De Wall Science methode is het resultaat van vele experimenten met verschillende producten en apparaten. Voor iedere prijsklasse hebben we zo de meest duurzame en gladst mogelijke wandafwerking ontwikkeld. Selecteer hieronder de gewenste optie.

Professionele wandafwerking met renovlies. De hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt zodat er technisch geen concessies gemaakt worden. De beste keuze als je op zoek bent naar een strakke afwerking voor een beperkt budget. 

Wat krijg je bij de Basis afwerking?

 • Volledige afwerking inclusief sauzen en kitten (alleen cruciale punten)
 • 1 laag saus (Witte kleur)
 • Naadloze methode (zonder nabewerking)
 • Muren worden niet bijgepleisterd, alleen geschuurd

 

 

Hoogwaardige afwerking zonder poespas. De hoogste kwaliteit materialen en een uitgebreide methode voor een strakkere afwerking. Door veel klanten gekozen voor slaapkamers en zolders.

Wat krijg je bij de Essential afwerking?

 • Volledige afwerking inclusief sauzen en kitten (incl. trappen en alle kozijnen)
 • 1 laag saus (Witte kleur)
 • Naadloze methode (zonder nabewerking)
 • Muren worden bijgepleisterd voor het schuren
Wall Science - Naadloos plakken renovlies

Voor de mensen die met niks anders dan het beste genoegen nemen bieden wij Wall Science Premium aan. Met deze afwerking laat je niks aan het toeval over, beter dan dit is er niet. Het is het beste van 2 werelden gecombineerd tot 1 product, perfect gladde muren en de technische kracht van renovlies. Voor woonkamers en master bedrooms is dit dé ideale afwerking.

Wat krijg je bij onze premium afwerking?

 • Gegarandeerd naadloos door nabewerking
 • Gepolijst voor perfect glad resultaat
 • 2 lagen saus in gewenste kleur (vrije keuze)
Polijsten renovlies voor gladde en strakke muren - Wall Science Zwolle
Gratis adviesgesprek inplannen

De Perfect afwerking is in de basis hetzelfde als Premium, echter bij Perfect wordt de wand in zijn geheel eerst met een dunpleister laag voorbehandeld. Dit is alleen nodig bij wanden waar bijvoorbeeld wandlampjes met strijklicht langs de muur schijnen. 

Bij onze perfecte afwerking krijg je:

 • Volledig gestucte muur voor aanbrengen vlies
 • De beste afwerking mogelijk
 • Gepolijst voor perfect glad resultaat
 • 2 lagen saus in gewenste kleur (vrije keuze)
Egaliseren muren met Wall Science Zwolle
Gratis adviesgesprek inplannen
Gladde muren in nieuwbouw Zwolle

Liever zelf aan de gang, maar wel professioneel resultaat?

Voor de handige doe-het-zelvers hebben wij ook een begeleidingspakket ontwikkeld. We geven al onze geheimen weg en jij kan nu onder begeleiding aan de slag met onze apparatuur. Zo bespaar jij enorm veel tijd, frustratie en geploeter ten opzichte van het zelfstandig aan de slag gaan. Terwijl je ook nog eens budget overhoudt in plaats van dat je dat kwijt bent aan het uitbesteden van het werk. Win-win!

Ik wil meer informatie

Wat klanten zeggen over ons

Wij kunnen zelf vertellen hoe wij werken, maar de ervaring van andere klanten zal u meer vertellen. Daarom laten we graag zien hoe wij beoordeeld worden door onze klanten.

Pieter Beukel
Pieter Beukel
2023-09-29
De mannen van Wallscience hebben onze nieuwbouwwoning behangen en gesausd en de plafonds gespoten. Het eindresultaat is ongelofelijk strak en netjes geworden. Geen naden te zien, alle randen afgekit, echt netjes. Afspraken zijn keurig nagekomen. Ze broers zijn echt op elkaar ingespeeld, en daardoor wordt er efficient en snel gewerkt. Aanrader!
Ron Mar
Ron Mar
2023-08-07
We hebben Wall Science in de arm genomen om ons vakantiehuisje te behangen. Stef en Bram hebben eerst de muren voor behandeld, vervolgens glasvlies behang aangebracht en dit vervolgens voorzien van twee lagen latex. Ze werken netjes en zorgvuldig en zijn ook nog eens prettig in de omgang. We zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben van bezoekers al heel wat complimenten gehad over hun werk.
Wouter Wagelaar
Wouter Wagelaar
2022-04-23
Wat zijn wij tevreden over het geleverde werk van de heren van Wallscience. In onze nieuwbouwwoning heeft Wolter en zijn zonen de volledige woning van mooie nieuwe wanden en plafonds voorzien. Super strak, geen enkele naad te zien en gewoon goed geverfd. Mannen met passie voor het vak, afspraak is afspraak en ze werken zeer netjes. Kortom, onze hoge verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. We kunnen iedereen aanraden om met Wallscience te gaan werken. Wouter en Heleen Wagelaar
Roos
Roos
2021-08-22
Nadat wij ons eerste huis hadden gekocht in Zwolle, Wallscience gevraagd om de muren mooi strak te maken, dat is gelukt. Goede communicatie, snelle en flexibele oplevering en ook de nazorg was top. We zijn zeer tevreden!
Rogier Enders
Rogier Enders
2021-01-17
Wolter en zijn zoons hebben onze nieuwbouw woning behandeld volgens het Wall Science principe. Muren eerst schuren, voorzien van vlies en vervolgens sausen. Het resultaat: super strakke muren. Erg blij mee! Ze waren flexibel met betrekking tot startdatum, wat fijn was ivm de iets latere oplevering maar ook met wat latere wensen. Ze werkten goed door en pakten het professioneel aan. Deskundig, punctueel, kwaliteit, woorden die bij Wolter en zijn zoons passen. Echt een aanrader.
Mariska van Eersel
Mariska van Eersel
2020-12-16
De heren van Wallscience hebben in 2 dagen ons hele trappenhuis naadloos strak en wit gemaakt. We zijn heel blij met het eindresultaat en tevreden over de snelle service en het prettige contact.
Bernd Dey
Bernd Dey
2020-12-09
Tijdje geleden waterschade gehad waardoor een slaapkamermuur opnieuw gestuct moest worden en het plafond en een muur in de woonkamer gesaust. Binnen twee dagen was alles klaar. Men is snel, zeer secuur en zonder veel vies te maken te werk gegaan. Echt vakmanschap voor een faire prijs. We zijn zeer tevreden, dank jullie wel. Bernd uit Zwolle
Jet en Martijn Venhuizen
Jet en Martijn Venhuizen
2020-12-07
Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit die Wolter en zijn bedrijf levert. Super deskundig, komt afspraken na en altijd een fijne manier van overleggen. Zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Een gedreven vakman die niet anders kan dan kwaliteit leveren.

Plan een gratis adviesgesprek

Wij snappen dat plaatjes op het internet niet alles zeggen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om zelf een adviesgesprek te plannen in onze showroom. Wij laten je de afwerking zien in een woonkamer én laten de verschillende afwerkingen als voorbeeld zien. 

Wall Science - Afwerking muren nieuwbouwwoning met naadloos geplakte renovlies

Wall Science op Instagram

An error occurred while retrieving media