De duurzame en kwalitatieve oplossing van Wall Science Zwolle

Renovlies, ookwel glasvezelbehang genoemd is de afgelopen jaren zeer populair geworden. Met name in nieuwbouwwoningen wordt er steeds meer gekozen voor deze optie. Het is niet alleen de meest duurzame keuze, het geeft ook een warme uitstraling aan het huis. Bij Wall Science hebben wij ons al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in renovlies en hebben een eigen en unieke methode ontwikkeld om dit naadloos renovlies te plakken. De uitstraling zal zijn van een glad gestucte muur, maar dan veel sterker! 

Waarom kiezen voor naadloos renovlies?

Wij werken al jaren met renovlies / glasvezelbehang én met goede redenen. Wanneer u op zoek bent naar egale en gladde muren komt u vaak uit bij een stucadoor, maar wij vertellen u graag een aantal goede redenen om juist te kiezen voor renovlies.

Duurzaamheid geen scheuren na verloop van tijd.

Renovlies is kras en stootvast en heeft een scheur overbruggende werking. Met name in nieuwbouwwoningen is dit relevant omdat er nog beweging in zit in de eerste jaren. Eventuele scheuren in de muur of stucwerk wordt opgevangen door het renovlies. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een naadloos en glad eindresultaat op de muren. Daarnaast is het makkelijk in een andere kleur te schilderen en kan men er zelfs eenvoudig overheen behangen.

Snel genieten van gladde muren

Renovlies is snel aan te brengen en al na één dag overschilderbaar. Wanneer we dit vergelijken met stucwerk, dient u na het stucen minimaal 4 dagen te wachten voor u kunt schilderen. Wanneer u kiest voor de Wall Science methode van naadloos renovlies kan uw volledige nieuwbouwwoning al in drie dagen klaar zijn!

Perfect gladde muren en sterker dan stucwerk

Bij renovlies denkt men soms nog aan een behangetje met structuur. Dit is echter verleden tijd. Renovlies is glad en, wanneer het volgens de Wall Science methode, is aangebracht is het niet te onderscheiden van een gestucte wand.  Wist u trouwens dat onze methode veel sterker is dan stucwerk? Stucwerk is namelijk zacht. Wanneer u dan tegen de muur aanstoot, zult u snel deuken in de muur zien. Bij renovlies heeft u hier geen last van. Een ideale afwerking van uw muur, zeker met huisdieren, kinderen en actieve mensen.

Ook Naadloos renovlies in uw woning?

Denkt u na het lezen van dit artikel: “ja ik wil wel meer weten”. Plan onderaan dit bericht een adviesgesprek in. Wij laten u graag zien wat de afwerking & kwaliteit is van onze unieke naadloze renovlies methode. Wij hebben diverse voorbeelden van onze afwerkingen en vertellen u graag meer over onze Wall Science Methode en werkwijze. Wist u trouwens dat wij een familiebedrijf zijn? Bekijk gerust eens onze teampagina!