Klantervaringen

"Echt vakmanschap voor een fair prijs"

Tijdje geleden waterschade gehad waardoor een slaapkamermuur opnieuw gestuct moest worden en het plafond en een muur in de woonkamere gesaust. Binnen twee dagen was alles klaar. Men is snel, zeer secuur en zonder veel vies te maken te werk gegaan. Echt vakmanschap voor een faire prijs. We zijn zeer tevreden, dank jullie wel. Bernd uit Zwolle.

Bernd Dey

"Snelle service en prettig contact"

De heren van Wall Science hebben in 2 dagen ons hele trappenhuis naadloos strak en wit gemaakt. We zijn heel blij met het eindresultaat en tevreden over de snelle service en het prettige contact.

Mariska van Eersel

"Een gedreven vakman die niet anders kan dan kwaliteit leveren"

Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit die Wolter en zijn bedrijf levert. Super deskundig, komt afspraken na en altijd een fijne manier van overleggen. Zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Een gedreven vakman die niet anders kan dan kwaliteit leveren.

Jet en Martijn Venhuizen

"Alles strak in de verf in 1 dag"

Ze hebben laatst mijn huis gewit. Ziet er heel goed uit, alles strak in de verf in 1 dag! Aardige mensen en ze werken netjes! Aanrader!

Wendy Volkers

"Toppers die weten hoe je een muur strak en glad kunt krijgen"

Toppers die weten hoe je een muur strak en glad kunt krijgen! Ze gebruiken een innovatief systeem (Wall Science) waardoor de muren strakker, sterker en goedkoper glad gemaakt worden.

De Websmid

"Goede jongens met verstand van zaken"

Goede jongens met verstand van zaken. Prettige manier van omgang en werken zeer precies & efficiënt. Zeker aan te raden!

Eerenstein Verf

"Snel gerealiseerd"

Goede kwaliteit en snel gerealiseerd. Zeer netjes/schoon werk. Aanrader.

Jacqueline Kooijman

"Vakkundig werk, goed advies en prettig overleg"

Wall Science staat garant voor vakkundig werk. Goed advies en prettig overleg.

Marco Saskia van de Grift

"Ons huis kan er weer jaren tegenaan!"

Wolter heeft vorig jaar bij ons gewerkt. Hij is een vakman die meedenkt en goede voorstellen doet die de kwaliteit verhogen. Plezierig in de omgang en gezellig bij een bak koffie. Ons huis kan er weer jaren tegenaan! Bedankt Wolter!

Wilfred

"Wil jij je huis strak op een prettige manier, dan moet je bij Wolter Alkema zijn!"

Enige tijd geleden heb ik Wolter gevraagd onze nieuwbouw woning van binnen wilden laten behandelen. Ons doel was: alle wanden strak en in de zijdeglans saus/verf. Hierop kwam Wolter met het advies om de al redelijk strakke nieuwbouwmuren op te schuren en waar nodig bij te werken. Waarna hij glasvlies heeft toegepast en naadloos heeft opgebracht. Vervolgens is er overal zijdeglans saus aangebracht in paar verschillende kleuren. Dit vinden wij makkelijk af te nemen bij viezigheid, ook wel makkelijk als je kleine kinderen hebt. Al met al een strak resultaat in een korte tijd. Na deze klus van Wolter kijk ik terug op een mooie samenwerking. Er werd geluisterd naar onze wensen en op een prettige en sociale manier advies gegeven. Hij is prettig in de omgang. Ook werden de werkafspraken en afspraken qua tijd goed nagekomen. Dit lijkt bij veel andere schilders en aannemers wel anders te zijn.

Jasper

"Ik zou ze aan al mijn vrienden en kennissen aanraden!"

Wall Science is in ons huis langs geweest om de woonkamer en de slaapkamer glad te maken en te sauzen. Vanaf binnenkomst zijn ze erg professioneel te werk te gaan. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam, kleine aanpassingen waren geen probleem en alles kon besproken worden. Ook in de afwerking zijn ze erg precies geweest.

Rolf en Frederique